Trailers Travel

  • New High Quality Luxurious Accommodation 21ft Off Road Caravan With Toilet For Sale

    Akomodasi Mewah Kualitas Luhur Anyar 21ft Pareum Jalan Caravan Sareng Toilet Pikeun Dijual

    21ft OFF ROAD caravan

    21ft kafilah kalawan pancuran jeung toliet pikeun diobral.Panel sandwich na langkung awét sareng stabil dina jangka panjang.Unggal karavan unik sareng tiasa gaduh pangaruh anu positif dina kahirupan anjeun.

    Émbaran Dasar
    Diménsi
    21 ft
    Tare Massa
    2780 kg
    Ban
    265/75R 16C
    Kapasitas
    4-5 Jalma
    Struktur awak
    panel komposit aluminium + xps + frp + kai
    Jangkungna Chassis Ti Ground
    568 mm
    Fitur baku
    Ranjang Ukuran Ratu
    Sofa Kulit jieunan
    Méja Tilu Triple
    Pérak Eunteung Mandi
    Lantai tahan ngagem
    23L Mircowave
    AC Dométik
    Kabinet
    Ngangkat Jack
    Tangki Cai Gray
    Tangki Cai Tawar
    Inlet Cai
    Panel Tatasurya sarta Regulator
    Rangehood
    Kompor Gas
    50A Anderson Colokkeun
    Batré
    Lampu LED
  • USA 5×8  5×10  6×12 Aluminum/ car /utility /landscape / trailer for sale

    AS 5×8 5×10 6×12 Aluminium/ mobil / utiliti / bentang / trailer pikeun dijual

    • Ukuran ranjang: 5 x 8 ft
    • GVWR: 1980 pon
    • Kapasitas muatan: 1455lbs
    • beurat curb: 525lbs
    • Ban 12 inci jalan raya dipeunteun: 1045lbs / ban
    • As posisi dibereskeun: 2000lbs
    • Springs sababaraha daun spring: 2200lbs
    • Ukuran Coupler: 2 inci
    • Kelas 2 coupler: 3500lbs (kalayan ranté kaamanan)
    • Konstruksi/bahan pigura pinuh dilas kalawan panels sarta rampflooring solid, corrugated baja finish premium hideung powdercoat
    • Lampu sareng kabel saluyu sareng MOT sareng DOT anu diperyogikeun sateuacana, 4 kabel konektor datar
    • Basa 1 posisi na tetep
    • Ukuran bantalan: 1.0625 jero sareng luar
  • 15ft Hardtop Off Road Camper trailer Caravan With Solar System-RV15V

    15ft Hardtop Pareum Jalan Camper trailer Caravan Jeung Solar System-RV15V

    IHTISAR

    Exterior Panjang (mm): 6635
    Exterior Width (mm):2250
    Jangkungna luar (mm):2920
    Kapasitas Pangeusi:4

    neundeun

    Kompartemen Geser Fridge hareup: 1000 x 535 x 530mm
    Internal Dina Panyimpenan Kursi
    Kabinet Overhead: 5
    Éksternal pantry slaider
    Utiliti internal ngagambar: 7
    Lomari Utiliti Internal: 3
    Kotak Utiliti Hareup sareng Panyekel Jerry Can 20L
  • RV caravan travel trailer camper airstream trailer

    RV karavan perjalanan trailer camper airstream trailer

    Rinci Gancang Paké: Trailer Travel, Trailer Travel OE NO.: ngaropéa Max Payload: 1.2T Ukuran: 4000 (L) * 2100W) * 2100 (H) Tempat Asal: Shandong, Cina Ngaran Brand: Ruiwei Warna: ngaropéa Bahan: Chassis : baja + panas dipped Séng pinuh Galvanized Fungsi: Mobile home Ban: 165 / 70R14C * 2PCS marake: marake listrik Amérika + leungeun marake pasisian: 14inci Aluminium Alloy Sistim Traction: gandeng;Kata Kunci Tarik Laci Maksimum: Combo Trailer Camper Caravan Perjalanan Dipareuman...
  • Rv Motorhome Caravan Accessories Door Motorhomes Rv Trailer caravan

    Rv Motorhome Karavan Asesoris Panto Motorhomes Rv Trailer karavan

    Spésifikasi Konfigurasi Tipe Awak Di Jalan Gandeng Bola 50mm Trailer Colokkeun 13 Pin Panyambung Marake Over-run Rem As Torsi As (AL-KO) Suspénsi Karét Ban Suspénsi Mandiri 185R14C/185R14LT Chassis Partisi Stamping Frame Joki Kabayang AL-KO Hitch AL-KO 4 * Angin Turun Galvanized Stabilizer Suku Exterior Dimension (L * W * H mm) 5990 * 2170 * 2580 Interior Dimension (L * W * H mm) 4875 * 2170 * 25 ...
  • Camper Trailer Travel Trailer Off Road

    Camper Trailer Travel Trailer Pareum Jalan

     

    Thnyaeta ningkatkeuntrailer camper tenda teh culmination desain signifikan jeung perbaikan struktural.Nyayogikeun desain khusus sareng ngarepkeun damel sareng unggal palanggan.Upami anjeun gaduh patarosan atanapi ide, mangga ngahubungi kami, kami bakal ngabéréskeun masalah anjeun gancang-gancang.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2