• 01

    Kustomisasi

    Disaluyukeun dumasar kana kabutuhan Anjeun.

  • 02

    produksi

    kapasitas produksi badag pikeun pangiriman gancang.

  • 03

    pangalaman

    Kapasitas R&D anu luhur sareng taun pangalaman

  • 04

    palayanan

    Pasang jasa sareng Pangropéa di lokal

advantage_img

Produk Anyar

  • +

    Pagawé

  • Teknisi

  • m2

    Wewengkon Pabrik

  • Y

    Pangalaman

Naha Milih Kami

  • kualitas alus teuing

    Pausahaan specializes dina ngahasilkeun parabot-kinerja tinggi, gaya teknis kuat, kamampuhan ngembangkeun kuat, jasa teknis alus.

  • Téknis anu kuat

    Kami tetep dina kualitas produk sareng ngontrol sacara ketat prosés produksi, komitmen kana pabrik sadaya jinis.

  • pasar global

    Produk kami ngagaduhan kualitas sareng kiridit anu saé pikeun ngantepkeun kami tiasa nyetél seueur kantor cabang sareng distributor di nagara urang.

  • Big production capacity for fast deliveryBig production capacity for fast delivery

    produksi

    kapasitas produksi badag pikeun pangiriman gancang

  • Ruiwei workshop and honorRuiwei workshop and honor

    Tur Pabrik

    bengkel Ruiwei jeung ngahargaan

  • Install service and Maintenance in localInstall service and Maintenance in local

    palayanan

    Pasang jasa sareng Pangropéa di lokal

Blog urang

  • Naha milih kafilah aluminium?

    1. ekonomis Aluminium caravans leuwih ekonomis ti fiberglass.Ieu idéal pikeun jalma anu teu hayang méakkeun loba duit.Compressing trailer kalayan aluminium bisa ngurangan biaya manufaktur ku rébuan dollar.Ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun anu mésér RV pikeun ...

  • A Sajarah singket tina RVs

    Ti mimiti hina maranéhna pikeun campers méwah urang tingali cruising handap jalan raya kiwari, RVs geus datangna jauh.Sajarah RV, gumantung kana anu anjeun naroskeun, tiasa disusud deui ka awal 1800-an atanapi pas waktos mobil diproduksi sacara masal.Ku kituna hayu urang pencét jalan kabuka dina perjalanan urang ...

  • Daptar pariksa tina trailer perjalanan

    Linggih di tukangeun roda RV anyar anjeun hadir kalayan seueur kabungahan sareng antisipasi.Jalan kabuka aya di hareup anjeun, sareng sadaya taman nasional sareng rohangan liar anu sayogi pikeun ngajalajah di dunya., Aya petualangan anu ampir teu aya tungtungna.Tapi anu paling penting, anjeun kedah mastikeun yén ...

  • Kumaha carana milih trailer perjalanan salaku pemula?

    Kumaha carana milih trailer perjalanan salaku pamula? Trailer perjalanan mangrupikeun salah sahiji RV non-motorized anu pang populerna.Aranjeunna mibanda tembok padet, ngeunyeud kana mobil atawa treuk sarta datangna dina sagala wangun jeung ukuran.Éta aman sareng biasana gaduh slide-out pikeun nyiptakeun ruang tamu anu kabuka lega Aya seueur anu kedah dipertimbangkeun ...

  • Kumaha carana ngajaga RV trailer

    Pikeun loba jalma, éta mangrupakeun ide nu sae pikeun ngerek a RV trailer, hiji RV trailer kaluar-jalan, nu deukeut ka manusa dina harga jeung fungsi pinuh.Éta langkung fleksibel sareng merenah pikeun ngerek nalika anjeun badé dianggo atanapi parkir nalika anjeun henteu nganggo.Tapi, seueur jalma anu bingung ngeunaan ma ...