tukang ngangkut kaulinan

  • 2022 utility rv camper caravan Luxury ATV toy hauler for sale

    2022 utiliti rv camper kafilah méwah ATV kaulinan hauler pikeun diobral

    Pamakéan: Trailer Travel
    OE NO.: RW-24TH
    Max Payload: 500KG
    Ukuran: 19 ft-24 ft
    Tempat Asal: Cina
    Ngaran Brand: Ecocampor
    Bahan: Fiberglass
    Warna: Paménta Palanggan
    Gantung: Gantung Mandiri
    Chassis: Hot Dipped Galvanized Chassis
    Rem: Rem Listrik + Rem Leungeun
    Lantai: Plastik Honeycomb + PVC Lantai napel
    MOQ: 2 sét
    Lampu: Set Lampu Led
    Batré: Batré 12V 100AH
    Dapur: Sleting-kaluar Stainless Steel 304

  • Toy Hauler Caravan Travel Trailer Hard Top Camper Off road

    Kaulinan Hauler Caravan Travel Trailer Hard Top Camper Pareum jalan

    Loba jalma mikir haulers kaulinan salaku liar-anak dunya RV.Kadang éta leres.Sedengkeun hauler kaulinan asalna salaku mobile lalaki-guha kumplit jeung tembok plat inten, tipe RV populér ieu geus robah jadi leuwih.Dinten ayeuna anjeun panginten hoyong nganggap tukang cocooan salaku ruang tamu konsep terbuka sareng utilitas multi-tujuan