cimata

  • Pop-up Camper Trailers Teardrop Trailer

    Pop-up Camper Trailer Teardrop Trailer

    Spésifikasi dasar Pop-up Camper
    Diménsi
    L5081.4 x W2040 x H1786.4mm kalawan draw bar nambahan
    Ukuran awak trailer utama
    3760W x 2040 x H1786.4mm
    Beurat bersih
    1480KG
    Beurat Beban Pinuh
    2000KG
    GTW
    1860KG
    Beungeut
    palapis bubuk sakumaha kelir custom
    spasi Storgae
    gudang badag tina 680L
  • Teardrop Trailer Tiny Small Camper

    Teardrop Trailer Leutik Camper Leutik

    The "Teardrop X trailer" nyaeta lightweight sarta gampang ngerek, sahingga pilihan sampurna pikeun batur pilari nyandak pangalaman kémping maranéhna pikeun tingkat salajengna.

  • small tiny camper teardrop caravan travel trailer

    trailer perjalanan karavan camper leutik leutik teardrop

    Janten siap pikeun naon waé jalan anu dialungkeun ka anjeun penting.Éta sababna kami parantos ngembangkeun The "Ruiwei 520" Teardrop Trailer-anu kalebet sababaraha paningkatan anu kuat anu ngajantenkeun towing meuntas rupa bumi anu sesah langkung mungkin ti kantos-tanpa ngorbankeun gaya, detil, sareng karajinan anu ngabédakeun Bean Trailer tina pesaing urang.