RV Mini Pareum Jalan Jeep Utiliti Ekspedisi kémping Trailer Jeung Pop Up Tenda

Katerangan pondok:

Pamakéan: Trailer Travel–RW-35UT
Payload Max: 980Kg / 2000LBS
Ukuran: 2896 * 1677 * 1482mm
Ngaran produk: Jalan Camping Trailer
Bahan: Baja Gulung Tiis
Gantung: Gantung Mandiri
Warna: Disesuaikeun
Fitur: Beurat Ringan
Ban: 31"
Tenda: Tenda Atap Atas
As: Poros Torison
Finish: Palapis bubuk
Fungsi: Lapangan Camping


Rincian produk

Tag produk

 

POP UP TRAILER LOADING

POP UP TRAILER

POP UP TRAILER

POP UP TRAILER

POP UP TRAILER

POP UP TRAILER SHOW

POP UP TRAILER

POP UP TRAILER


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami