RVs & Campers

  • Easy To Operate New Technology Supports Customization Seat Bed Luxury Campers Motorhomes Caravans Travel Trailer Rv

    Gampang Dioperasikeun Téknologi Anyar Ngarojong Kustomisasi Seat Pesanggrahan Méwah Campers Motorhomes Caravans Travel Trailer Rv

    Spésifikasi
    Max Payload
    6500KG
    Tempat Asalna
    Cina, Weihai
    Ukuran (mm)
    5990*2490*3370
    Ngaran Brand
    Ruiwei
    Rear Full ékspansi
    Hideung Jeung méwah
  • New High Quality Luxurious Accommodation 21ft Off Road Caravan With Toilet For Sale

    Akomodasi Mewah Kualitas Luhur Anyar 21ft Pareum Jalan Caravan Sareng Toilet Pikeun Dijual

    21ft OFF ROAD caravan

    21ft kafilah kalawan pancuran jeung toliet pikeun diobral.Panel sandwich na langkung awét sareng stabil dina jangka panjang.Unggal karavan unik sareng tiasa gaduh pangaruh anu positif dina kahirupan anjeun.

    Émbaran Dasar
    Diménsi
    21 ft
    Tare Massa
    2780 kg
    Ban
    265/75R 16C
    Kapasitas
    4-5 Jalma
    Struktur awak
    panel komposit aluminium + xps + frp + kai
    Jangkungna Chassis Ti Ground
    568 mm
    Fitur baku
    Ranjang Ukuran Ratu
    Sofa Kulit jieunan
    Méja Tilu Triple
    Pérak Eunteung Mandi
    Lantai tahan ngagem
    23L Mircowave
    AC Dométik
    Kabinet
    Ngangkat Jack
    Tangki Cai Gray
    Tangki Cai Tawar
    Inlet Cai
    Panel Tatasurya sarta Regulator
    Rangehood
    Kompor Gas
    50A Anderson Colokkeun
    Batré
    Lampu LED
  • Caravan Mini RV Trailer Travel Caravan

    Karavan Mini RV Trailer Travel Karavan

    Chassis jeung awak
    Gemblengna ukuran: 5990 (L) * 2200 (W) * 3000 (H) MM
    Kamampuh Saré: 2-4 jalma
    Bahan: baja Gavlanized, SS304, Sandwich komposit Lambaran, Aluminium
    Tugas beurat hot dipped chassis galvanized na drawbar
    Gantung: Daun spring tunggal as
    Rem: rem listrik 10 inci kalawan rem leungeun, kabel rem leungeun * 2
    Gandeng gandeng: bal 50mm
    Kabayang joki tugas beurat
    Stabilitas suku *4
    Ban kaluar jalan: 265/75R 16 inci
    Fitur
    ranjang ratu
    méja adjustable & sofa
    Ruang tamu listrik
    Kabinet set pikeun neundeun
    Dapur sareng 2 kompor
    Toilét
    Kamar pancuran
    TV 24 inci
    Oven gelombang mikro
    Kulkas
    Pamanas cai
    Inverter: 3000W
    Sistim cahaya
    Batré bébas pangropéa * 3, 120AH, 12V
  • Luxury Mobility For Home Convenience Pour Camping Travel Off Road Trailer

    Mobilitas méwah Pikeun Imah genah Tuang kémping Travel Pareum Jalan Trailer

    Katerangan Produk
    Ngaran produk:
    Trailer perjalanan
    OE NO.:
    ML21H
    Ukuran:
    8630 (L) * 2200 (W) * 3100 (H) mm atanapi ngaropéa
    awak:
    Rorongkong kandang + panel sandwich
    Sasis:
    700L baja husus pikeun balok mobil, dicap jeung hot-dip galvanized
    Syarat Dagang:
    FOB, EXW, CIF, CFR, jsb.
    Nampa Tipe Adat:
    Kustomisasi Gemblengna, Contona: Ukuran, Warna, Gaya, Perabot, Tata Letak, jsb.
    beurat:
    4535kg atanapi ngaropéa
    Jumlah As:
    1 atawa 2
    Konfigurasi Dasar:
    Rangka, Kasur Sofa, Ranjang Ganda, Ban, Tempat Cuci Toilét, Rak Handuk, Pancuran, Toilet, Pompa Cai, Tangki Air…
    Konfigurasi jati:
    Layar jandela, skylight ventilasi, manaskeun cai listrik, kulkas panto tunggal, pungkur exterior dapur terpadu, gas
    rentang, gelombang mikro…
  • 4×4 off road travelling products trailer tent canvcas camper trailer tent with trailer

    4 × 4 kaluar jalan produk iinditan trailer tenda canvcas camper trailer tenda jeung trailer

    Kemping mini
    Awak
    Epoxy kabeungkeut komposit sél katutup nepi ka 60mm kalawan euweuh jalur dina konstruksi pikeun leakage insulasi
    Suspensi
    Calibrate jangkungna numpak na pikeun nyocogkeun rupa-rupa kandaraan ngerek
    Chassis
    Ieu sagemblengna disegel, tanpa bukaan wae pikeun ngidinan uyah, keusik atawa lebu sejenna ragrag kana eta
    Dapur
    Pilihan pikeun nambahkeun kompor, tilelep, kulkas, sarta spasi pikeun masak utensils, piring jeung cutlery
    Rohangan internal
    Éntri sareng kaluar gampang pikeun jangkung atanapi pondok, kalayan panyesuaian 12 inci
    A mini trailer diwangun pikeun nangtung nepi ka rigors tina Pareum-Jalan!Éta mangrupikeun tawaran kami pikeun anjeun anu gaduh kacenderungan di luar jalan.Hal ieu dirarancang pikeun pas sareng sampurna sareng kendaraan off-road modern sareng klasik.Éta gaduh petualangan dina DNA na!Anjeun kéngingkeun langkung seueur rohangan panyimpen sareng langkung seueur rohangan pikeun boot.Éta tiasa dikonpigurasi tina hampang dugi ka liar, ku kituna tiasa dilakukeun pikeun nyocogkeun kabutuhan sareng anggaran anjeun.
    Catetan: Harga gumantung kana ukuran sareng konfigurasi

    1.The ukuran awak jeung warna teu dibereskeun, Anjeun bisa boga ukuran sorangan jeung design.Customization geus sadia…
    2.Any design trailer pasti, ulah ragu ngobrol kami.
    Tips: Anjeun tiasa custom dijieun naon rék, kayaning ukuran trailer, konfigurasi, perenah jero, AC, vents hawa jeung etc.so lamun sagala gagasan hébat, ngan ngarasa Luncat ka Kontak AS.
  • 13Ft Pop up Hydrid Camper trailer With Toilet Off Road Carvan Aluminum Surface