Pop-up Camper Trailer Teardrop Trailer

Katerangan pondok:

Spésifikasi dasar Pop-up Camper
Diménsi
L5081.4 x W2040 x H1786.4mm kalawan draw bar nambahan
Ukuran awak trailer utama
3760W x 2040 x H1786.4mm
Beurat bersih
1480KG
Beurat Beban Pinuh
2000KG
GTW
1860KG
Beungeut
palapis bubuk sakumaha kelir custom
spasi Storgae
gudang badag tina 680L

  • :
  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

     

    Bagian Chassis
    Chassis tube pasagi 75 * 50 * 3,0,175 * 50 * 3,0
    Suspensi off road gantung bebas kalawan opat absorbers shock
    Ngagambar bar tube pasagi 100 * 50 * 3,0
    Gandeng Beban bearing 2000KG, 360 derajat kaluar gandeng jalan, permukaan galvanized
    Kerewek bantalan beban 1200BL, modél timer konci, galvanized
    ranté kaamanan stainless steel 304
    Pegat Marake listrik standar Australia sareng rem leungeun
    Awak trailer
    Kotak trailer tiasa logo custom ku lukisan layar sutra
    Kotak neundeun rak gudang hareup pikeun botol gas
    Dapur stainless steel pinuh 304 kalawan oven, 4 kaduruk tur tilelep.
    tutup trailer alumunium
    Kabayang 14 "ban * 3, rims * 3, Fender * 2
    Bracket ban serep tukang kuat
    Suku penstabil*4 jangkungna adjustable
    Joki kabayang beban bearing 2000KG, ayun up na foldable modél, jangkungna adjustable ti 580 mun 830mm, permukaan galvanized
    Lengkah / tangga plat checker aluminium
    Tangki cai 75L x 2pcs, tiasa ningkatkeun ka 120L atanapi 150L.
    Pangeusi cai anu tiasa dikonci beusi sténless
    Asesoris séjén
    Lampu tukang Lampu péngkolan, lampu marake sareng lampu ngabalikeun
    Lampu plat lisénsi sadaya lampu sareng persetujuan E4
    wadah botol gas x 2PCS kuat sarta kualitas luhur
    Panyekel Jerry Can kuat sarta kualitas luhur
    Kabinet Dapur x 2 PCS kai
    Méja jeung korsi set kai
    Ranjang Ranjang x 2 set kuat
    Tangga tambahan x 2 set las pinuh sarta kuat
    Tenda 420gsm kanvas
    Gambar lengkep
    Trailer Kami Serius

    Satengah lanté camper trailer - Rear model tilepan

    Hard floor camper trailer - Maju modél tilepan

    Lemes-floor Camper Trailer kalawan Rooftop Tenda

    Lemes-floor Camper Trailer - Vérsi stainless steel

    Ngageser dina camper / kotak trailer pikeun Pick-up Treuk

    Box trailer

    Bungkusan & Pangiriman

    Paket sareng pangiriman
    Anjeun tiasa milih pak trailer sakumaha lengkep dirakit OR disassembled di bagian.
    The trailer bakal ditangtayungan ku busa atawa film plastik sarta dirojong ku Usuk kai atawa pigura baja nurutkeun model.
    Pikeun leuwih rinci, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.

    Pabrik Témbongkeun

    Pabrik kami aya di Wendeng Weihai.Dibagéakeun pikeun nganjang kami sareng ngahubungan kanggo inpormasi anu langkung lengkep.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami