Daptar pariksa tina trailer perjalanan

The Checklist of travel trailer  (3)

Linggih di tukangeun roda RV anyar anjeun hadir kalayan seueur kabungahan sareng antisipasi.Jalan kabuka aya di hareup anjeun, sareng sadaya taman nasional sareng rohangan liar anu sayogi pikeun ngajalajah di dunya., Aya petualangan anu ampir teu aya tungtungna.
Tapi anu paling penting, anjeun kedah mastikeun yén anjeun parantos siap sateuacan perjalanan.Mibanda gear katuhu ensures kaamanan, sarta ogé bakal ngahemat duit jeung waktu anjeun dina jangka panjang.Anjeun teu hoyong kedah kaluar moro pikeun potongan ceruk gear atanapi hariwang ngeunaan kaleungitan salami perjalanan anjeun.

The Daptar pariksa RV Kabutuhan
Kami parantos nyiptakeun daptar pariksa RV munggaran pikeun anjeun baca sareng dianggo nalika ngabungkus RV anjeun pertama kalina.Daptar ieu teu tuntas, tapi kudu nyadiakeun Anjeun sareng item dasar, sarta sababaraha tambahan, pikeun lalampahan anjeun.

Travel Trailer Essentials
Anjeun peryogi sababaraha alat mékanis anu penting anu bakal ngabantosan anjeun tetep aman di jalan.Gumantung kana jenis RV, Anjeun bisa jadi kudu nambahan sababaraha item atawa malire batur dina Daptar pariksa RV-kahiji-waktos ieu.

The Checklist of travel trailer  (2)
● Selang Cai Nginum
● Alat Ukur Tekanan Ban
● pita saluran
● Senter
● Kit Jalan Darurat
● Regulator tekanan cai
● Minyak Motor Tambahan sareng Cairan Transmisi
● Pareum seuneu
● Kit solokan
● Surge Protector
● generator
● adaptor listrik
● Kantong katutup pikeun dokumén kawas pendaptaran, asuransi, reservations, jsb.

Gagasan dahareun:
Pariksa salah sahiji ratusan resep kémping anu kami parantos didaptarkeun dina The Dirt!
Dapur sareng Perlengkapan Masak:
Anjeun meureun bakal méakkeun loba waktu di dapur antara hiking, biking atawa malah surfing.Masak mangrupikeun cara anu saé pikeun ngahijikeun jalma-jalma di RV anjeun.Anjeun bakal hoyong mastikeun Anjeun gaduh suplai katuhu pikeun masak sarta Panggang hal anjeun resep.
● motong Board
● Utensils sarta motong péso
● Sabun Piring
● Cooler
● Cocog atawa torek a
● Skillets
● Dish Towels
● Kantong Sampah
● Paper Towels
● Can Opener
● kémping griddle
● Panyekel Pot
● napkins
● Kantong panyimpen anu tiasa dianggo deui
● Tupperware
● bolu jeung utensils beberesih séjén
● Disinfecting wipes

kémping Gear jeung Téhnologi

The Checklist of travel trailer  (1)
kémping anjeun sarta gear outdoor kedah ngagambarkeun kumaha anjeun méakkeun poé anjeun di luar.Pikirkeun kagiatan outdoor favorit anjeun sarta nyieun daptar gear Anjeun.Di handap ieu aya sababaraha item dasar anu lumaku pikeun rupa-rupa kagiatan.
● korsi kémping
● grill outdoor atawa stasiun masak
● Kaméra
● Walkie talkie
● Alat fishing
● Hatchet jeung kai
● ransel leutik keur hikes poé
● GPS RV
● The Dyrt PRO

Barang Pakéan
Anjeun bakal terang barang pakean mana anu pangsaéna pikeun anjeun, tapi nalika di jalan, langkung saé tetep sederhana sareng henteu overpack.Kami parantos ngahijikeun daptar barang-barang pakean anu tiasa dianggo dina RV ogé dina petualangan sapertos hiking atanapi backpacking.Pastikeun pikeun milih barang pakean anu nyaman, dijieun tina bahan kualitas luhur pikeun ngajaga anjeun haneut atawa tiis, sarta cocog pikeun duanana petualangan jeung rélaxasi.
● hat pelindung panonpoé
● Hujan Gear
● Sapatu: Chacos atanapi Tevas, sapatu hiking, sapatu jalan, jsb.
● jas mandi
● Jaket handap
● Kaos kaki
● Baju jero
● Kaos leungeun baju pondok sareng panjang
● Lapisan dasar (upami backpacking)

Item pangkeng:
● Item pangkeng ieu bakal atra dibawa sapanjang, tapi gampang pikeun meunangkeun dibungkus dina sagala hal nu bakal perlu ngeusian RV Anjeun.Ieu mangrupikeun sababaraha kabutuhan pikeun pangkeng anjeun anu anjeun moal hoyong hilap.
● Ranjang jeung cadar
● Gantungan baju
● Kit jahit
● anduk
● Simbut
● Bantal

Kaulinan / luang
Sanggeus sapoé lila hiking atawa biking, Anjeun meureun hoyong méakkeun sababaraha waktos reureuhan sarta ngabogaan fun jeung babaturan atawa kulawarga di jero atawa di luar RV nu.Bawa kaulinan indoor jeung outdoor pikeun ngan éta.
● Frisbee
● Kaulinan buruan (liang jagong, tapal kuda, jsb.)
● Tatarucingan
● Kartu
● Boardgames
● Laptop
● Gitar
The Checklist of travel trailer  (4)
Barang Pribadi / Toiletries
Anjeun bakal terang anu pangsaéna barang-barang pribadi anu anjeun peryogikeun dina RV anjeun.Di handap ieu aya sababaraha dasar pikeun mantuan pituduh RV Anjeun sorangan munggaran Daptar pariksa
● carjer telepon
● Semprot kutu
● Sunscreen
● lotion
● konfirmasi Reservasi
● Semprot kutu
● Sampo, conditioner jeung sabun
● Pangobatan
● Kacamata
● Sikat huntu jeung odol
● Deodoran
● Gunting kuku


waktos pos: Mar-11-2022