Kumaha carana milih trailer perjalanan salaku pemula?

Kumaha carana milih trailer perjalanan salaku pemula?

How to choose a travel trailer as beginner? (2)

gandeng Travel mangrupakeun salah sahiji nu pang populerna RVs non-motorized.Aranjeunna mibanda tembok padet, ngeunyeud kana mobil atawa treuk sarta datangna dina sagala wangun jeung ukuran.Éta aman sareng biasana gaduh slide-out pikeun nyiptakeun ruang tamu anu lega
Aya seueur anu kedah dipertimbangkeun sateuacan mésér trailer perjalanan, tapi parios 8 tip ieu pikeun ngabantosan pituduh anjeun.

1. Ukuran kudu kahiji
Anjeun kedah mutuskeun trailer perjalanan mana anu cocog pikeun anjeun, sanés ngan ukur penampilan, tapi dimensi interior sareng ukuran luar.Pastikeun milih gandeng perjalanan anu tiasa ditarik ku mobil atanapi treuk anjeun.
Éta kedah gaduh rohangan anu cekap pikeun barang anu anjeun pikahoyong dina trailer perjalanan.Jieun daptar barang assured nu Anjeun hoyong candak tur pastikeun Anjeun gaduh loba spasi.Anjeun ogé bakal hoyong mastikeun yén kamar mandi sareng pancuran cukup ageung pikeun anjeun.

2. Pastikeun Anjeun Boga Panyimpenan Cukup
Panyimpenan bakal ngabantosan anjeun tetep teratur sareng ngajauhkeun karacunan, janten sok milarian langkung seueur kasempetan panyimpen nalika mésér trailer perjalanan.

3. Mariksa Ganda Samemeh Meuli (Mekanis)
Éta ogé penting yén sadaya sistem operasional sapertos listrik, cai, solokan, sareng mékanika fungsina sateuacan mésér trailer perjalanan munggaran anjeun.

How to choose a travel trailer as beginner? (3)

4. Mariksa Ganda Samemeh Meuli (Estetika)
Dina interior trailer, leumpang di lantai jeung juru kalawan suku bulistir.Éta tiasa janten cara anu saé pikeun mariksa karusakan.Pastikeun pikeun pariksa cabinets jeung wewengkon gudang séjén pikeun karuksakan ogé.
Sateuacan ngagaleuh, pastikeun pikeun pariksa kampak-ls, ban, bemper pungkur, pegat, sareng kapasitas towing payun.Parios ogé segel sareng konci dina panto ogé sambungan utilitas sareng hookups.

5. Mariksa sareng terang sistem saluran cai
Pariksa naha sistem solokan mangrupikeun némbak selat pikeun tangki runtah atanapi sistem anu ngabengkokkeun sareng tiasa gaduh masalah mampet.

6. Turutan Gaya Hirup Anjeun
Mertimbangkeun naon rencana anjeun ngagunakeun trailer perjalanan anjeun.Naha anjeun hoyong trailer usum 4 kanggo usum tiis?Pikirkeun ukuran trailer anu anjeun pikahoyong dumasar kana jumlah jalma anu biasana aya di jero kendaraan, sareng pertimbangkeun jangkungna anjeun sorangan.

7. Cocog jeung Kendaraan Towing Anjeun RV Anjeun
Pastikeun kendaraan anjeun dipeunteun pikeun ngerek beurat kotor trailer anjeun, ditambah perkiraan beurat anu bakal dimuat kana trailer.
AAA, nyarankeun nambahkeun 1000 pon kana beurat garing dilabélan, pikeun sakabéh barang anu bakal lebet ka jero trailer.

How to choose a travel trailer as beginner? (1)
Hésé terang naon anu anjeun pikahoyong dina trailer perjalanan nalika anjeun pertama kali ngagaleuh.Sababaraha naséhat anu saé anu kami tampi ti pamilik trailer perjalanan nyaéta nyéwa sababaraha RV heula pikeun kéngingkeun ideu anu anjeun pikahoyong.Sareng saha anu terang, panginten gaya hirup sanés pikeun anjeun sareng anjeun tiasa ngahémat artos.Nyéwa tiasa ngabantosan anjeun nangtukeun ukuran sareng gaya anu anjeun pikahoyong.

8. Boga anggaran pikeun perbaikan
Tanggung jawab kauangan henteu kedah aya dina kaca spion anjeun nalika mésér trailer perjalanan: anjeun kedah nyisihkeun artos kanggo perbaikan.Ieu sakumaha basajan sakumaha anu.perbaikan RV mobile bisa mantuan dina ciwit a, tapi karapihan pikiran ditawarkeun ku kaamanan nu bakal nyieun lalampahan munggaran anjeun nu loba gampang.


waktos pos: Mar-10-2022