Mini camper trailer pulas konci OEM / ODM narima

Katerangan pondok:

Trailer kémping leutik

 

Dilengkepan ban 31″ A / T, tutup aluminium, rak trailer, sareng tenda luhureun hateup;

Jelajah bakal nuturkeun anjeun ka tempat suci anu paling jauh.Dimana komputer diganti ku campfires sarta ponsel diganti ku babaturan alus.


Rincian produk

Tag produk

Émbaran Dasar
Awak trailer (mm): 3101,2 * 1471 * 1689
Ukuran kotak (mm): 1902 * 922 * 1330
Beurat (kg): 580
Kapasitas beban (kg): 620
Konfigurasi (Standar ◊ Pilihan)
Gandeng Standar AS Roda Joki Hareup 10″ Rem Torsi Listrik

Panundaan Mandiri

235/75 / R15 sadayana Ban Usum

Lampu tukang

Majelis panutup aluminium

Rak tenda

Karét Pesanggrahan Mat pikeun 3 jalma

Hareupeun Aluminium Box

Jerry Kaléng kurung*2

Waterproof hateup luhur Tenda (1.42*2.44m)

Coated Steel Tailgate Lanyards sarta ranté Kasalametan

◊ Kurung Botol Gas◊ 304SS Jerry Cans * 2◊ Rak pikeun Sekop & Kampak

◊ 75L Tangki Cai Jeung pompa

◊ Kabinet Dapur Saderhana (Kalayan Tilelep)

◊ laci badag

◊ 120W / 12V Panel Surya

◊ Sistim batré

◊ panutup trailer

 

 

Bungkusan & Pangiriman

 

Produk patali
produk patali

 

Émbaran parusahaan

10 taun pangalaman

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami