FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Hal-hal anu anjeun kedah terang sateuacan ngajalajah perjalanan balanja anjeun.

Q1.Naon istilah bungkusan anjeun?

A: Umumna, kami nganggo pigura baja katutupan ku cartons pak barang urang.Upami anjeun parantos ngadaptarkeun patén sacara sah, kami tiasa ngabungkus barang dina kotak merek anjeun saatos nampi surat otorisasina.

Q2.Naon istilah pembayaran anjeun?

A: T / T 40% salaku deposit, kasaimbangan 60% saméméh pangiriman.Kami bakal nunjukkeun anjeun poto produk sareng bungkusan sateuacan anjeun mayar baki.

Q3.Naon istilah pangiriman anjeun?

A: EXW, FOB, CFR, CIF.

Q4.Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?

A: Sacara umum, éta bakal butuh 15-20 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun.Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenan anjeun.

Q5: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?

A: 1.Urang tetep kualitas alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang kauntungan;

2. Urang hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna ti.

Q6.Naon jasa saatos-jualan anjeun?

A: Kualitas premium sareng prosés produksi jasa attentive kalayan garansi sataun

Q7: Dupi anjeun pabrik atawa parusahaan dagang?

Kami pabrik sareng khusus dina trailer perjalanan langkung ti 10 taun.

Q8: Naon anjeun pasar utama?

Australia, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Eropa, Selandia Anyar, jsb.

Q9: Kumaha carana ngaropea hiji Trailer kémping?

1. Atur anggaran, tapi kudu fléksibel.Pikiran awal anjeun tiasa robih nalika anjeun ngajalajah sagala kemungkinan.Sok langkung saé mayar sakedik tambahan pikeun kéngingkeun naon anu anjeun pikahoyong, tibatan kompromi kana kualitas atanapi fitur anu anjeun anggo salami mangtaun-taun.

2.Selecting nu idéal product.Check spésifikasi towing of wahana anjeun dina manual boga anjeun.Lamun éta teu bisa ngerek trailer kémping nu nuju tempo meuli lajeng kasampak di ukuran béda atawa modél trailer kémping.Anjeun malah bisa mertimbangkeun ngaropéa gaya anyar kémping trailer rék.

3. If your need more details about custom, then contact our Sales Centre phone ++86 150 1794 7465 (24 hours ) or E-mail info@rvtrailerfactory.com; in most cases they’ll be able to provide you with the information you need asap.

faq (2) faq (4) faq (3) faq (5) faq (7) faq (1) faq (6)