Tentang Kami

Weihai Ruiwei RV Co., Ltd.

Saha Ruiwei RV

Ruiwei RV Co., Ltd. khusus dina manufaktur Trailer Perjalanan Tenda Leutik, Trailer Tenda, trailer kémping, tenda camper, ngawangun motorhomes, hauler kaulinan, roda Kalima jsb.
Lokasina di WeihaiCity, Propinsi Shandong.Cai mibanda 150 pagawé, kaasup 10 technicians sarta wewengkon pabrik 36000 méter pasagi.Kalawan leuwih 10 taun trailer pangalaman OEM.

150+

Pagawé

10

Teknisi

36000

Wewengkon Pabrik

10 Taun

Pangalaman

Naha Urang Cinta Naon Anu Urang Laksanakeun?

Kami parantos netepkeun pikeun ngagampangkeun sareng langkung aman pikeun kulawarga senang-senang babarengan anu ngamungkinkeun anjeun ngontrol perjalanan anjeun tanpa setrés.

Naon Anu Bisa Urang Pigawé?

Ruiwei gaduh tim R&D anu saé kalayan pangalaman mangtaun-taun sareng pamahaman anu jero dina R&D sareng fabrikasi trailer perjalanan yayasan.Dina waktos anu sasarengan, kami sanggup nyadiakeun konsumén jeung produk ngaropéa tinggi -efficient jeung ongkos-efektif pikeun tiap customer.

Pausahaan ti desain produk, panalungtikan bahan sarta pamekaran, produksi bagian, assembly kandaraan, jasa sanggeus-jualan jeung aspék séjén pikeun ngahontal sinyalna sakabéh ranté industri, Tujuanana nya éta nyieun platform jasa profésional sarta komprehensif pikeun RVs na RV. bagian jeung modifikasi mobil ngaropéa.

Pasar peuntas laut

Saprak yayasanna, kami geus dedicated ka bursa internasional sarta ngamekarkeun pasar luar negeri.Pausahaan urang geus ngadegkeun partnerships alus kalawan mitra AS jeung Australia.Produk urang geus diékspor ka puluhan nagara jeung wewengkon.

Naon Ngajadikeun Produk Urang Unik

1. produk rentang pinuh, trailer Travel, Kalima roda trailer, Toy Haulers, asesoris RV, modifikasi mobil husus, jsb.
2. ngaropéa dumasar kana kabutuhan Anjeun.
kapasitas produksi 3.Big pikeun pangiriman gancang
4.Kapasitas R&D tinggi sareng taun pangalaman
5.Reference proyék imah jeung mancanagara
6. Pasang jasa sareng Pangropéa di lokal

aboutus