2022 utiliti rv camper kafilah méwah ATV kaulinan hauler pikeun diobral

Katerangan pondok:

Pamakéan: Trailer Travel
OE NO.: RW-24TH
Max Payload: 500KG
Ukuran: 19 ft-24 ft
Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: Ecocampor
Bahan: Fiberglass
Warna: Paménta Palanggan
Gantung: Gantung Mandiri
Chassis: Hot Dipped Galvanized Chassis
Rem: Rem Listrik + Rem Leungeun
Lantai: Plastik Honeycomb + PVC Lantai napel
MOQ: 2 sét
Lampu: Set Lampu Led
Batré: Batré 12V 100AH
Dapur: Sleting-kaluar Stainless Steel 304


Rincian produk

Tag produk

TOY HAULERH8782782be8604008a9bc73020a416d86l12

H8782782be8604008a9bc73020a416d86l14

TOY HAULER

H8782782be8604008a9bc73020a416d86l17

H8782782be8604008a9bc73020a416d86l16

 

TOY HAULER


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami