2022 Trailer Camper Leutik Anyar Trailer Camper pangalusna Pareum Jalan Trailer hateup Tenda Top

Katerangan pondok:

Rincian gancang

Paké:Trailer perjalanan
OE NO.:Lalampahan Towable Trailer
Payload Max:2500
ukuran:Disaluyukeun
Tempat Asal:Guangdong, Cina
ukuran: 3101,2 * 1471 * 1689
Bahan:Baja Galvanized
tenda:Tenda Lipat
Ngaran barang:trailer leutik
Jenis trailer:Trailer Towable Travel Tenda Leutik
warna:Sarat
Fitur:ALUMINIUM panutup majelis
Suspensi:Panundaan Mandiri
Pancuran:Set Pancuran
Ban:Ban luar jalan

  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Dijieun ku bahan kualitas pangluhurna, anu Ruiwei mini trailer mangrupakeun trailer kuat sarta awét, nu ogé geus coated jeung revolusioner Line-X polyurea, nu mere eta durability maksimum sarta lalawanan, kitu ogé contributing kana insulasi na.

    .A pangkeng nyaman jeung ventilated

    .Energi pikeun sagalana nu peryogi

    .Sistem cai lengkep, sapertos di bumi

    Kapasitas beban Top

    2022 New Kinlife Small Camping Trailer Best Camper Trailer Off Road Trailer Roof Top Tent

     

    2022 New Kinlife Small Camping Trailer Best Camper Trailer Off Road Trailer Roof Top Tent

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami