15ft Hardtop Pareum Jalan Camper trailer Caravan Jeung Solar System-RV15V

Katerangan pondok:

IHTISAR

Exterior Panjang (mm): 6635
Exterior Width (mm):2250
Jangkungna luar (mm):2920
Kapasitas Pangeusi:4

neundeun

Kompartemen Geser Fridge hareup: 1000 x 535 x 530mm
Internal Dina Panyimpenan Kursi
Kabinet Overhead: 5
Éksternal pantry slaider
Utiliti internal ngagambar: 7
Lomari Utiliti Internal: 3
Kotak Utiliti Hareup sareng Panyekel Jerry Can 20L

Rincian produk

Tag produk

Sadaya anu anjeun peryogikeun pikeun tujuan on- sareng off-road!

Pigura aluminium RHS kalawan tembok exterior komposit jeung GEL coated FRP tembok interior

1. Dapur slide-kaluar éksternal

2. Galvanized Q345 Chassis na Drawbar

3. Roda Alloy 16" sareng Ban Luar Jalan 265/75R16

Kami terus maju, fokus kana kualitas, konsumén sabab kami serius ngeunaan naon anu urang damel sareng kumaha pabrik tiasa hirup.

SUSPENSI

gantung bebas jeung 10-ply leutak-rupa bumi ban geus diuji ngaliwatan rébuan kilométer outback pikeun mastikeun Anjeun bisa ngalakukeun hal nu sarua!

Maca deui

BANGUNAN

Dijieun tina 50mm x 120mm x 3mm Q345 baja kandel, chassis geus pinuh dilas lajeng panas-dip galvanized pikeun pamungkas dina kakuatan jeung reliabilitas.

Maca deui

INCLUSIONS standar

16 dina roda alloy sareng ban off-road sareng suku cadang ganda, kotak alat hareup fungsional sareng tilu kompartemen katutup dua sareng wadah botol gas

Maca deui

pigura aluminium RHS

  • Pigura aluminium RHS kalawan tembok exterior komposit jeung GEL coated FRP tembok interior
Maca deui

interior hébat

Kalayan ranjang ukuran ratu sareng ranjang full-zie (set Sofa)

Maca deui

SISTEM 12V kakuatan

Batré imah 3 x100AH ​​sareng tingkat dua polytank cai tawar 120 liter anjeun

Maca deui

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami