2022 Anyar Lightweight Leutik Camping Trailer Pareum Jalan Camper Mini Caravan Dapur

Katerangan pondok:

Rincian gancang

Paké:Trailer perjalanan
OE NO.:Ditampa OEM
Payload Max:520 kg
ukuran:5160 * 2000 * 1630mm
chassis: Hot dipped galvanized
Rem:Rem leungeun jeung listrik
dapur:Stainless steel geser kaluar dapur
kompor:3 burner kompor
kotak alat:kotak alat hareup lockable
batré:Batré 2 x 100 amp

  • 2022 Trailer Camping Leutik Ringan Anyar Pareum Jalan Camper Mini Caravan Dapur:Lightweight Leutik kémping Trailer Pareum Jalan Camper Mini karavan Dapur
  • Rincian produk

    Tag produk

     

    • Jaba
    6" Hot dipped galvanis chassis na drawbarKomponén Kendaraan Cruise Master XT labuh bebas suspension panangan Pantry kalawan lipet badag kaluar préparasi bangku jeung rakRantay kaamanan dipeunteun jeung belenggu dipeunteun.

    Kotak alat hareup anu tiasa dikonci ageung

    DO35 off road hitch 2 x 100 amp accu AGM

    Hareup jeung pungkur Sistim winch pikeun gampang nyetél

    Rem leungeun 10" rem listrik

    16 "Roh alloy rims sareng 265'75/16 Mickey Thompson MTZ ban rupa bumi leutak

    Sistim isolasi batré pinuh ku panel switch terpadu

    Ganda gas strut ditulungan teuas tutup luhur

    Penjaga batu sareng kotak terpadu sareng wadah botol gas 2 x 4.5kg

    180 watt tilepan panel surya portabel sareng sambungan colokan Anderson

    Ngayun jauh bracket kabayang cadang jeung kabayang

    2 x 20lt jerry can Panyekel cahaya LED di jero sareng luar

    Éntri pungkur anu unik kalayan léngkah

     

    2022 New Kinlife Lightweight Small Camping Trailer Off Road Camper Mini Caravan Kitchen 2022 New Kinlife Lightweight Small Camping Trailer Off Road Camper Mini Caravan Kitchen 2022 New Kinlife Lightweight Small Camping Trailer Off Road Camper Mini Caravan Kitchen
    2022 New Kinlife Lightweight Small Camping Trailer Off Road Camper Mini Caravan Kitchen 2022 New Kinlife Lightweight Small Camping Trailer Off Road Camper Mini Caravan Kitchen 2022 New Kinlife Lightweight Small Camping Trailer Off Road Camper Mini Caravan Kitchen

     

    • Internal
    Sababaraha stop kontak 12 volt sareng titik USB Kasur innerspring ukuran ratu Stereo sareng speaker laut internal sareng éksternal Sababaraha tempat neundeun lomari

    Truma 14lt sistem cai panas gas

    Panangan TV anu tiasa dilipat sareng kurung internal sareng éksternal

    Konstruksi panel komposit aluminium kalayan pigura aluminium insulated pinuh

    2 x80l

    Lounge pungkur sareng méja swivel anu dirobih janten tempat bobo tambahan

    Stainless steel geser kaluar dapur, 3 kompor burner, tilelep sareng cai panas sareng tiis sareng kulkas slide

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami